Tahniah Fad Bocey! Bakal dapat baby lagi….

“Selamat ulangtahun perkahwinan yang ke 5 daddy ,moga Allah terus melindungi ,memelihara dan merahmati rumahtangga serta keluarga kita .dugaan? Sgt banyak tapi hanya kesabaran yg jadi benteng utama .moga kita lebih matang dlm hubungan ni .susah senang kita biarlah jadi kenangan .
.

Tak ada yg istimewa tahun ni tapi ada rezeki yang paling istimewa Allah bagi .nak tengok kena slide la .almost 2 months dan mommy mintak maaf takda special celebration .nak bangun berdiri pun tk mampu lgi .yes sgt teruk my first trimester .moga lebih kuat lepas ni .banyak kerja tertunggak .thank you daddy ,uruskan semuanya .urus makan minum mommy ,anak2 ,sekolah anak2 pun daddy siapkn .hanya Allah yg dpt balas .youre the best husband ever(walaupun gaduh confirm cakap bukan2)love you…”

perkongsian Syaheera Rahman di ig :

View this post on Instagram

selamat ulangtahun perkahwinan yang ke 5 daddy ,moga Allah terus melindungi ,memelihara dan merahmati rumahtangga serta keluarga kita .dugaan ?sgt banyak tapi hanya kesabaran yg jadi benteng utama .moga kita lebih matang dlm hubungan ni .susah senang kita biarlah jadi kenangan . . tak ada yg istimewa tahun ni tapi ada rezeki yang paling istimewa Allah bagi .nak tengok kena slide la .almost 2 months dan mommy mintak maaf takda special celebration .nak bangun berdiri pun tk mampu lgi .yes sgt teruk my first trimester .moga lebih kuat lepas ni .banyak kerja tertunggak .thank you daddy ,uruskan semuanya .urus makan minum mommy ,anak2 ,sekolah anak2 pun daddy siapkn .hanya Allah yg dpt balas .youre the best husband ever(walaupun gaduh confirm cakap bukan2 😝😝)love you❤️A post shared by Syaheera❤️Fadzlie (@syaheeraarahman) on

Isteri kepada pelawak Fad Bocey, Syaheera Rahman berkongsi berita gembira sedang hamil anak ketiga. Mengatakan kandungan masih di trimester pertama.

Pada posting tersebut, Syaheera mengharapkan agar dia dan suami semakin matang dalam melayari bahtera rumah tangga.

“Selamat ulang tahun perkahwinan yang ke-5 daddy…Moga Allah terus melindungi, memelihara dan merahmati rumahtangga serta keluarga kita.

“Dugaan sangat banyak tapi hanya kesabaran yang menjadi benteng utama. Semoga kita lebih matang dalam hubungan ni. Susah senang kita biarlah jadi kenangan,” tulisnya.

Tambahnya, tiada yang istimewa dalam sambutan ulang tahun perkahwinan kali ini tetapi cuma rezeki tidak ternilai daripada Allah.

Congratszz berjangkit baby 2020

Wah best hari ulang tahun Allah bagi lagi rezeki

Wahh… made in Jepun baby tu..

Pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 14 Mac 2015 dan dikurniakan tiga cahaya mata iaitu pasangan kembar Favian Adrazin Hayyan dan Favian Adrazin Zayyan serta seorang puteri, Nur Aminah Mishal.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LMM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukMaklumatMalaysia

Sumber: Gempak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*