Contoh jawapan periksa anak-anak yang terlebih kreatif. Yang ajak cikgu kahwin pun ada! Memang kelakar

Kelakar betul budak-budak sekolah zaman sekarang ni kan, terlebih kreatif. Mari Kita Lihat gambar-gambar jawapan kertas peperiksaan yang sangat melucukan daripada anak-anak murid zaman sekarang.

1. Betul Itu…

2. Ini Semua Sebab roti…

3. Salina Minta Bantuan…

4. Pengakuan Yang jujur dan ikhlas

5. Nasib baik dia tak letak nama Kamen Rider..

6. Kisah telur…

7. Agaknya tinggi imaginasi…Dalam diam suka kat cikgu kot. Hhahahaha

8. Petir bukan sebarang petir…

9. Lirik lagu pun boleh yer… tau pulak lirik lagu lama ye dik..

10.Nak cakap salah pun tak boleh :p….

11. Kalau gambar burung kakak tua apa pulak jawapan dia kan?

12. Ciri-ciri pakcik/makcik bawang sangat…

13. Mujur juga tak bagi resepi masak air, lagi ringkas. Ngeee…

Bagaimanapun, tidak semua pihak bersetuju dengan tindakan menyebarkan gambar kertas jawapan tersebut kepada umum termasuklah Kesatuan Perkhidmatan Perguruan Kebangsaan (NUTP).

Memetik laporan Harian Metro, Presidennya Hashim Adnan menyifatkan tindakan tersebut melanggar etika profesion perguruan sekaligus mengikis perasaan hormat terhadap guru berkenaan apabila diketahui oleh murid yang menjadi ‘mangsa’.

Ada benarnya kata-kata Presiden NUTP itu kerana tidak semua netizen mengambilnya sebagai lawak semata-mata. mugkin ada yg melabel mereka dengan perkataaan bodoh..

Apa- apa pun gambar ini hanya sekadar hiburan untuk relase tension yer..sesuai untuk yang baru balik kerja atau mengadap trafik jam tu.

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! LM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukMaklumat

Sumber: Sumber