“Nazar Saya Untuk Anak Kedua,” – Hairul Azreen Jual Kereta Mewah & Motorsikal Kuasa Tinggi Demi Keluarga Tercinta

Pelakon filem Paskal, Hairul Azreen awal malam tadi ada memuat naik foto kenangan sebuah kereta dan motorsikal berkuasa tinggi yang dibelinya tidak lama dulu menerusi Instagram.

Bagaimanapun, atas faktor bernazar, pelakon berusia 30 tahun itu sanggup menjual dua ‘permainan’ kegemarannya itu, demi keluarga tercinta.

“Nazar saya untuk anak ke-2 jual superbike & super car. Demi keluarga dan saya telah jual pun #HarapDapatBeliBasikalBaru (last tu hanya tambahan) hahaha #FamilyFirst,” tulisnya.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nazar saya untuk anak ke-2 jual superbike & super car demi keluarga dan saya telah jual pun #HarapDapatBeliBasikalBaru 🤣 (last tu hanya tambahan) hahaha #FamilyFirst

A post shared by HAIRUL AZREEN IDRIS (@hairulazreen) on

Hairul, Hanis timang anak kedua

Pelakon, Hanis Zalikha, 28, selamat melahirkan cahaya mata kedua.

Berita gembira itu diumumkan oleh suaminya, aktor, Hairul Azreen, 31, di Instagram miliknya

Bintang filem Paskal itu juga meluahkan kesyukuran kerana isteri dan puterinya berada dalam keadaan sihat.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alisa Aisyah, 2019. Yusuf Iskandar, 2016 😂 Alhamdulillah ❤️

A post shared by Hanis Zalikha (@haniszalikha) on

“Assalamualaikum, saya dengan penuh rasa kesyukuran ingin berkongsi berita gembira.

“Pada bulan Ramadan ini isteri saya, Hanis, selamat melahirkan cahaya mata perempuan kami, Alisa Aisyah Binti Hairul Azreen, petang tadi (jam) 5.59 petang,” tulisnya.

 

Dalam perkongsian yang turut disertakan dengan gambar dirinya bersama si kecil, Hairul juga memberitahu kedua-dua anaknya dilahirkan pada hari Jumaat.

Perkongsian berkenaan dengan pantas mendapat perhatian peminat dan teman artis yang rata-rata memberikan ucapan tahniah selain mendoakan kebahagiaan keluarga itu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siapa #TeamPink #TeamRayaPink tahun ini? Nak matching seisi keluarga tapi suami dan anak sejenis lasak? Marilah berpolo tee sedondon dengan warna baju Raya atau tudung maknya 😍 Kami bawakan CAKENIS X MALEAD! A themed polo tee for father and son. Remain stylish this festive season while matching the boys with your Cakenis scarf or any glamorous traditional Raya outfit! CAKENIS X MALEAD, the first of its kind. @cakenis @ma.lead . Grab yours fast! See you tomorrow for: . *Mood Republik KL Raya Fest 2019* Date : 24 – 27 Mei 2019 (Jumaat – Isnin) Time : 10pagi – 10pagi (72jam) Place : MITEC (Malaysia International Trade and Exhibition Center) Jalan Duta, Kuala Lumpur . *PropaRaya x Karnival Teratak Glam 2019* Date : 25-26 Mei 2019 (Sabtu & Ahad) Time : 10 pagi – 11malam Place : Stadium Malawati Shah Alam

A post shared by Hanis Zalikha (@haniszalikha) on

Sementara itu, pasangan selebriti terbabit turut mewujudkan akaun rasmi Instagram puteri mereka, iaitu @thealisaaisyah.

Hairul dan Hanis mendirikan rumah tangga pada 5 Jun 2015. Pasangan itu turut dikurniakan cahaya mata lelaki, Yusuf Iskandar, yang kini berusia tiga tahun.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#repost @nazura_rahime ・・・ Senang hati dapat masakkan buka puasa buat keluarga kecil ini yang bakal menerima ahli baru tak lama lagi. Tak pernah berubah sejak dari dulu. Macamana kita kenal dulu macam tulah kita skarang, sering kita bercerita tentang jatuh bangun. Belajar dari kesilapan dan maju terus kehadapan 💜 beaming proud of you both especially our wira. Hard work pays kan. May Allah grant this family happiness, rizq and barakah of a lifetime. . Keknis, now that you get your salmon asam pedas checked, you are all set for the delivery! #pushbabypush #asampedassalmon #kariketam , 🖖🏾Thank you akak n abang adalah guru bagi kami & selalu nampak jatuh naik kami , love u guys

A post shared by HAIRUL AZREEN IDRIS (@hairulazreen) on

Foto: Instagram Hairul azreen

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukMaklumat

Sumber

Be the first to comment

Leave a Reply