[VIDEO] ‘Awesome!..’- Persembahan Ice Skater Malaysia Menggunakan Mop Buat Netizen Terpukau

Rata-rata rakyat Malaysia kurang ambil tahu tentang perkembangan temasya sukan Olimpik Musim Sejuk. Iyalah, kebanyakan sukan yang dipertandingkan tidak selalu dimainkan di negara tropika seperti kita. Semuanya berkaitan ais dan salji mana nak cari di Malaysia.

Julian Yee merupakan atlet luncur ais pertama Malaysia! Siapakah beliau ini yang mampu melayakkan diri ke Olimpik sekaligus bertanding dengan atlet-atlet lebih berpengalaman dalam sukan musim sejuk ini.

Pemuda berusia 21 tahun ini berasal dari ibu negara dan mula meluncur ais pada seawal 4 tahun di gelanggang ais di Sunway Pyramid. Ibu beliau merupakan naib presiden Persatuan Peluncur Ais Malaysia pada tahun 2012 hingga 2014. Julian dan ibu sering menyertai pelbagai pertandingan luncur ais bersama.

Persembahan Julian Yee menggunakan mop baru-baru ini berjaya memukau sekali gus membanggakan warga Malaysia dengan persembahannya yang sangat bertenaga dan unik. Walaupun hanya mneggunkan mop namun ia bukanlah satu halangan untuk Julian beraksi dengan penuh berkeyakinan.  Lihat aksi Julian Yee yang memukau dalam video di bawah!

Performance yang sgt best dari ice skater Malaysia, Julian Yee siap pakai mop !! #MalaysiaBoleh 📷 : Twitter Typical Malaysian

VIDEO :

Komen Netizen :

Awesome!

luar biasa

high confidence level

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! LM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukMaklumat

Sumber : Instagram julianyeeee / era.je