[VIDEO] Kompilasi Situasi Lucu Dan Kelakar Serta Memalukan Sewaktu Majlis Perkahwinan

Hampir setiap diantara kita ketibaan waktu perkahwinan adalah hari yang sungguh mengembirakan berlaku sekali dalam seumur hidup. Hari yang istimewa telah tiba! Namun, dalam video yang dipaparkan ini terdapat adegan tambahan dimana pasangan pengantin akan melalui satu peristiwa yang penting, lucu dan juga malang untuk dikongsi kepada semua pada hari bahagia mereka.

Setiap detik-detik istimewa yang berlaku pada hidup kita memerlukan perhatian dan perancangan yang istimewa. Itulah tradisi yang dilakukan pada setiap majlis perkahwinan, sama ada majlis yang dibuat secara kecil-kecilan ataupun besar-besaran.

Tetapi sesetengah daripada hari istimewa tersebut mempunyai kelainan dan kadang-kadang berlaku situasi tambahan buruk dan melucukan yang tidak masuk akal untuk dielakkan.

Seorang pengantin lelaki yang tersandung, rakan-rakan yang melambungkan pengantin sehingga terjatuh, kek yang rebah, kegagalan melemparkan sejambak bunga ataupun terjatuh di dalam air. Bayangkan pengantin perempuan yang basah!

Detik-detik tersebut akan kekal selama-lamanya dalam sejarah keluarga untuk diceritakan kepada generasi keluarga yang akan datang.

VIDEO:

Sumber: EB

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! LM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukMaklumat

Sumber: limaumanis