[VIDEO] ‘Nanti Mama Men!nggal Baem Baca Doa..’ Kasih Sayang Yang Ditunjukkan Oleh Anak-Anak Datin Shahida Buat Netizen Tersentuh

Datin Shahida merupakan isteri kepada jutawan kosmetik terkenal iaitu Dato Aliff Syukri yang juga turut dikenali sebagai abang terlajak laris. Walaupun beliau bergelar isteri kepada seorang jutawan, namun sifat kesederhanaan sentiasa terserlah dalam dirinya. 

Datin juga merupakan seorang isteri dan ibu yang baik kepada suami serta anak-anaknya dan tidak pernah mengabaikan tanggungjawab beliau terhadap keluarga. 

 

Menjadi ibu kepada enam orang anak yang masih kesil bukanlah sesuatu perkara yang mudah. Namun, perkara tersebut bukan penghalang untuk Datin menguruskan kebajikan setiap anak-anaknya serta melayani karenah mereka dengan sentiasa meluangkan masa bersama mereka.

Baru-baru ini, beliau telah memuat naik satu video bersama anak-anaknya di kediamannya dengan kapsyen yang berikut.

Bila citer pasal mat! semua nak k!ss…baem x yah cakap lah dia mmg selalu jadi penghibur…ameena pun dah pandai ikut arahan……tiba2 dia k!ss pula mama dia😍😍…oh anak2 penghibur hati

Datin Shahida telah memuat naik video di laman instagram miliknya mengenai dirinya yang merajuk dan mengatakan bahawa anak-anaknya tidak menyayanginya. Namun, respon anak-anaknya begitu menyentuh hati terutama Baem yang terus memeluk dirinya dan memujuknya. Bukan itu sahaja, Ameena juga seolah-olah memahami perkara yang diperkatakan oleh mama serta abangnya kemudian dia bangun lalu mencium mamanya.

VIDEO :

Netizen juga turut tersentuh dengan cara Datin mendidik dan melayani anak-anaknya.

Mashaallah… anak2 terdidik sayang ibu.. untung u @shahidadherb

Meena phm… alahai baem sayu je hihi

Alahai comey mina k!ss mama.. 

Bestnya kn… ank2 mmg mnghiburkan

Alaaa comelnya Meen, mcm dia faham je apa mama dgn abg dia ckp..

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! LM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukMaklumat

Sumber : Instagram shahidadherbs