[VIDEO]Norman Hakim Buat Surprise Awal Hari Lahir Isterinya. Sweet Sangat!

Menerusi akaun Instagram, pelakon Norman Hakim memuatnaik video memberi kejutan sempena hari lahir isterinya, Memey Suhaiza yang ke 31 semalam. Hari lahir sebenar Memey adalah pada 25 Mac, tetapi disebabkan Norman akan pergi menunaikan Umrah pada hari ini, sambutan diadakan lebih awal.

Memey yang pada ketika sedang mendukung anak bongsunya terkejot apabila masuk dalam rumah dalam keadaan gelap dan tiba-tiba ada yang menjerit ‘Supriseeee “. Alahai sweet sangat Norman ini. Selalu menghargai isteri dan anak-anak.

Untuk pengetahuan, pasangan ini dianugerahkan tiga orang cahaya mata iaitu Muhammad Darwisz Hakim, Muhammad Dikhriz Hakim dan Mikayla Delisha Hakim.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khalifah Allah (@normanhakim_786) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yang berkomplot… @khalifahjewels ❤️ Selalu team ni port sy beli emas.. Tapi hari ni suami yg hadiahkan sy barang kemas pakej berkomplot sekali terus datang buat surprise kat rumah..😩😭 Tq kak nadia n team @khalifahjewels ..siap uruskan deco ,bawa makanan,tempahkan cake ,semuanya dlm masa tak sampai 24 jam deal dgn suami… Siap bawa team dr bangi n shah alam utk sama2 surprisekan mey tggu kita org balik dr kuantan .. Mey hargai sgt2 .. Terharu😭 Nak tulis panjang2 pun tak kan menggambarkan rasa berterima kasih ats segala effort utk surprise ni❤️ Tq suami ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Tq @khalifahjewels 💋 Ikhlas dr sy sbgai slh 1 dr jutaan pembeli emas dr kedai mu🤗😘

A post shared by wifeyNH (@memeysuhaiza) on

KOMEN NETIZEN:

Happy Birthday in advance buat Memey. Semoga dipanjangkan usia, diberi kesihatan yang baik, dipermudahkan semua urusan dan berbahagia di samping keluarga tersayang sampai ke syurga.

Apa kata anda? Dah Baca jangan lupa komen dan share ya.Terima Kasih

Sumber:Instagram Norman Hakim & Memey Suhaiza 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukMaklumat

Sumber

Be the first to comment

Leave a Reply