[VIDEO] Persembahan Magik Yang Memukau Penonton..

Gelombang Anugerah Skrin 2018 yang berlangsung pada 2 November 2018 masih belum reda. Tahniah diucapkan kepada pemenang-pemenang dan calon-calon yang terpilih. 

Selain daripada kategori-kategori anugerah yang akan disampaikan, penampilan para selebriti turut menjadi tumpuan penonton kerana pelbagai fesyen yang dipamerkan oleh selebriti-selebriti tanah air kita. 

Tidak kurang juga persembahan-persembahan yang diselitkan antara penyampaian anugerah tersebut. Salah satunya ialah persembahan ahli silap mata yang memukau para penonton.

 

Alhi silap mata tersebut membuat silap mata di hadapan pelakon Izara Aisyah sebagai saksinya dan memasukkan sebiji gula-gula ke dalam mulutnya dan menelannya. Kemudian dia mengeluarkan seutas benang dan meletakkan ke lehernya seolah-olah memasukkan benang tersebut melalui bawah dagunya.

Alangkan terkejutnya apabila benang tersebut benar-benar berada di bawah kulit lehernya. Dengan pantas dia menarik keluar benang tersebut dan mengeluarkan gula-gula tersebut. Semua penonton terkejut melihat aksinya dan mendapat tepukan yang gemuruh daripada penonton.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Power betul @andrewleemagic ni buat silap mata.. Lepas ni admin nak pergi berguru la dengan dia 😉😉 #ask2018 #tv3malaysia #senangterhibur

A post shared by SENANG TERHIBUR (@senangterhibur) on

Komen Netizen :

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! LM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukMaklumat

Sumber : Instagram senang terhibur