Fasha Sandha Bakal Berkahwin, Ini Ucapan Nora Danish Untuknya

Seperti yang diketahui, Fasha Sandha bakal mendirikan rumah tangga kali kedua bersama Aidil Aziz tidak lama lagi. Dalam pada itu, Nora Danish sempat memberikan ucapan dan doa khas buat Fasha.

Menerusi ucapannya, Nora mendoakan kebahagiaan di dunia dan akhirat buat Fasha sempena perkahwinannya yang bakal dilangsungkan tidak lama lagi. Nora juga mendoakan semoga urusan perkahwinan dipermudahkan.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Titipan ucapan dari Nora Danish buat Fasha Sandha yang bakal melangsungkan perkahwinan tidak lama lagi. Semoga semuanya dipermudahkan, amin ya rabb ♥️ #MHnews #MediaHiburan

A post shared by Media Hiburan (@mediahiburanofficial) on

“Kepada Nur Fasha Sandha, selamat melangsungkan perkahwinan. Semoga kekal hingga jannah, jadilah isteri yang baik dan alhamdulillah. Kami semua mendoakan semoga awak bahagia dunia akhirat,” katanya.

Diruangan komen ucapan tersebut, rata-rata netizen memuji Nora Danish yang sentiasa positif. Kata netizen lagi, mereka juga berharap hubungan baik antara kedua mereka akan berkekalan sampai bila-bila.

Pada bulan Ramadhan tahun lalu, Fasha Sandha akhirnya mengambil keputusan untuk berdamai dengan Nora Danish setelah sekian lama bersengketa. Keputusan itu dibuat demi hubungan anak-anak mereka yang bersaudara dan sangat rapat.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hari yang ditunggu-tunggu dah tak lama, nervous, excited bercampur perasaan saya sekarang ni, saya sangat lah beruntung dapat berkerjasama dengan dua designer terhebat Malaysia ni. Tengok la hasil tangan Rizman Ruzaini ni, cantik kan? #Rewritetherules #aidilfasha #bridesbyrr Credit kepada @HuaweiMobileMY Dan @rizmanruzaini #prewedding

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I always appreciate your sweet friendship everyday, but my surprise birthday party was the cherry on top. Thank You ❤️❤️❤️❤️

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bismillahirahmanirahim I’m speechless, sumpah! Ni gambaq muka tengah menangis…! Menangis kegembiraan ❤️ Thank you for surprising me 10 days before my bday . It was really wonderful. From the bottom of my heart, thank you for arranging and organizing the party for me. Double suprise party! Sumpah memang suprise ni menjadi. Semua memang hebat! Can’t believe that i am getting married after 3 years 5 months being a happy single mom. Susah nak percaya, tapi inilah kenyataannya Insyaallah 😇 I am so grateful to have wonderful family and friends in good and bad times. Syukur Alhamdulillah, semoga dipermudahkan segalanya ❤️ Terima kasih buat semua Sahabat dunia akhiratku, Insyaallah . @rita_sosilawati @farah_fhm @kam2u @nurfasyinasandha @elisyasandhaofficial @datosrisalmahismail @shahidadherbs @furynaazmeer @memewani @dhaja_hq . . . #fashasandhaturns35 😅 📸 @aqoimran Chakri Palace

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukMaklumat

Sumber

Be the first to comment

Leave a Reply