Nazim Akui Terkesan Dengan Pernikahan Bella Dally, Doakan Agar Bella Bahagia

PELAKON Nazim Othman mengakui terkesan dengan perkahwinan bekas isterinya, Bella Dally yang berlangsung semalam.

Nazim, 35, berkata perasaan itu timbul kerana menyedari kesilapan dan kekurangan diri hingga gagal menyelamatkan perkahwinan mereka yang dibina dua tahun lalu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nama aku Adam. Sejak lahir 21 tahun yang lepas, aku tinggal kat Kampung Alor Sungai dengan mak, Sutinah, tapi orang panggil dia Mak Wok. Ayah aku dah lama meninggal. Walaupun aku ni anak tunggal, aku tak manja… nakal sikit ada la, baran tu standard; dah terbiasa cara hidup camni. Aku tak berapa pandai sangat jadi kerja pun kekadang aku amik upah petik buah sebab tu urat kat tangan aku macam dawai berselirat …. Kalau bukan musim, aku lepak je la; walaupun ada orang tengok aku sebelah mata kata aku ni takde masa depan, takpe la sekurang-kurangnya aku ada maruah. Aku sayang mak tapi tak pandai la nak tunjuk… cuma kepantangan aku kalau ada orang cuba nak buli mak aku. Kalau nak cerita pasal diri aku kat sini, panjang sangat… Kalau korang ada apa-apa soalan lain nak tau pasal aku, tanyalah kat ruangan komen, ada masa nanti aku jawab. 🎥#larasyakila @radiusone_official 🎬

A post shared by nazimothman (@nazimothman) on

“Ini perkara yang orang luar tidak tahu. Saya mengambil pendekatan untuk tidak terlalu menunjukkan perasaan sebenar.

“Malah, saya tidak ‘wish’ pun di sosial media. Cukup orang tahu saya mendoakan kebahagiaan buatnya yang pernah diluahkan padanya depan-depan,” katanya kepada Harian Metro.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comment with 3 emoji. 🤗🤗🤗

A post shared by nazimothman (@nazimothman) on

Katanya, dia tidak boleh marah atau dendam kerana percer4ian berlaku atas pilihan sendiri serta perlu menerima ketentuan dan hakikat.

“Saya kena belajar. Pokok pangkalnya dalam rumah tangga adalah lelaki. Saya mengambil iktibar daripada pengajaran perkahwinan terdahulu.

“Sejujurnya, saya masih terkesan lagi. Saya akui perkara ini. Sedikit sebanyak masih ada. Terkesan sebab kenapa tidak pertahankan dan tidak kuat.

“Saya m4rah dan rasa ralat pada diri. Dalam beberapa bulan selepas bercer4i, saya ‘down’. Kemudian saya kembali okey selepas maafkan diri sendiri,” katanya.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alhamdulillah… Thank you for all the wishes and prayers and to those who came all the way to celebrate this special day with us 💍 . . . Photo: @project2pi Henna: @nanahennadesign #arifringsbell

A post shared by Bella Dally (@belladally) on

Nazim yang ditemui pada majlis pelancaran single terbaru Cerita Kita di Kuala Lumpur berkata, dia mendoakan kebahagiaan bekas isterinya.

“Bella ada jemput ke majlis semalam, tapi dalam nada bergurau. Kalau dia jemput sekali pun, saya memang takkan pergi kerana menghormati banyak pihak.

“Meskipun pada hakikat antara kami tidak ada sebarang masalah. Malah, hubungan saya dengan keluarga bekas mentua masih baik dan masih berhubung.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If we could remain calm during difficult times, we could handle almost anything else with grace. @omega #globemaster #omegamychoice

A post shared by nazimothman (@nazimothman) on

“Saya mendoakan semoga ikatan perkahwinan Bella dan suami kekal hingga ke jannah. Saya tidak ‘wish’ di media sosial kerana cukuplah orang tahu saya memang mendoakan kebahagiaannya. Malah pernah beritahu dia depan-depan perkara ini,” katanya.

Berkongsi mengenai lagu ciptaan Omar K dan Audi Mok itu, Nazim berkata ia tidak ada kaitan dengan kisah percer4ian dan perkahwinan bekas isterinya.

“Lagu ini tidak ada kena mengena dengan sesiapa atau majlis yang berlangsung. Lagu ini sudah lama disiapkan iaitu ketika masih bersama Bella. Malah Bella pernah dengar dan memuji lagu ini.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you for being so loving, respectful and gentle towards me ❤️ . . . Photo: @project2pi #arifringsbell

A post shared by Bella Dally (@belladally) on

“Saya tidak kisah apa pun persepsi orang terhadap lagu ini. Apa yang penting, ia memang dihasilkan atas idea dan jalan cerita saya sendiri. Bahkan lirik lagu ini pun saya tidak tengok hingga ia disiapkan. Saya tidak ubah satu pun,” katanya.

Nazim dan Bella berkahwin pada 10 September 2016 dan bercer4i pada 2 Mei tahun lalu. Perkahwinan mereka tidak dikurniakan cahaya mata.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siapa kata Nazim Othman cuma terima tawaran berlakon watak “bersiap” pakai suits business berjuta-juta dalam drama tv tu, kau tunggu jap. #larasyakila @radiusone_official

A post shared by nazimothman (@nazimothman) on

Sumber : Metro

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukMaklumat

Sumber

Be the first to comment

Leave a Reply