“Harga saya, harga sayalah. Kami tak ada istilah ‘buy one free one or two’,” – Johan

Pelawak dan penyampai radio, Johan, tidak ambil serius dengan pandangan skeptikal masyarakat tentang dirinya yang sering meletakkan harga mahal.

Johan berkata, rasanya sebelum ini juga dia pernah menegaskan yang dirinya bekerja untuk duit demi isteri dan anak-anak.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mandangkan semlm menang so arini nak lanje team #arsenal kalau nak beli jersi baekkkk punya boleh beli kt @myfootballrepublic @anton_arshad81

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) on

“I work for money. Saya ada keluarga untuk dijaga. Isteri dan anak-anak adalah keutamaan saya. Dari dahulu pun bila orang cakap harga saya mahal, saya tidak pernah ambil peduli.

“Yang saya tahu, jika harga saya dibayar tinggi…maka, komitmen yang akan saya beri adalah 120 peratus dan berbaloi dengan bayarannya.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yg lebih2 tu ko pa!! Nyirap je aku tgk.. sama naik eh anak beranak nih.. alasan anak nangis ngantuk.. tp yg bergelimpangan mcm keje angkat simen tu bapak dorg🙄.. siap ckp.. mama g la masak i jaga baby.. eleeehhhhh aku x penah pecaya.. padahal anak aku baru bgn tdo.. korg tgk dia boleh buat anak aku membuta balik.. gerammmmm jekkk.. satgi dia bgn dia tanya la.. mama masak apa tuh sedapnya bau.. pandai bodek dia nih.. haishhh nasib dia belanja aku ngurut dgn @confinementcare_marielempire arini dgn esok.. so pagi nih dgn esok aku busy yek.. memanjakan diri.. bak kata acik yg urut nih.. ko nih dh makin kurus dik.. masih ngurut lg.. betul la penjagaan dalaman tu penting.. sb kita nih melantak kemain lagi kan.. nih pon aku beli jamu kt dia.. nak bg badan dgn ehem2 sedap lagik🤪.. mekasih acik seri n amy selalu layan aku urut sedap n harga pun berbaloi.. ssh nak tukar tukang urut lain dh🤣

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) on

Terbaru, Johan dan isteri bakal menjayakan teatear bangsawan berjudul ‘Malayu – Pawana Issabella’ arahan Erma Fatima.

Ditanya adakah dia dan isteri, Ozlynn Waty mengenakan bayaran pakej kerana berlakon bersama, perkara tersebut dinafikan Johan.

“Harga saya, harga sayalah. Kami tak ada istilah ‘buy one free one or two’,” jawabnya tegas.

 

Johan ditemui ketika majlis sidang media ‘Malayu – Pawana Isabella’ di bilik Seri Nilam, Istana Budaya baru-baru ini.

Selain Johan dan Ozlynn, Selain Janna, teater arahan Erma Fatima bersama pengarah muda Naque Ariffin itu turut dibintangi Syafiq Kyle, Datuk Afdlin Shauki, Datuk Ziela Jalil, Datin Seri Umie Aida, Azar Azmi, Jay Iswazir, Shahronizam dan ramai lagi.

 

Teater tersebut akan dipentaskan di pentas Panggung Sari Istana Budaya bermula 21 Ogos hingga 31 Ogos ini.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukMaklumat

Sumber

Be the first to comment

Leave a Reply