Nekad Nak Transformasi Diri, Penampilan Terbaru Balkisyh ‘Atul’ Mak Cun Kejutkan Ramai!

Pelakon drama Mak Cun, Balkisyh Semundur Khan berkongsi cerita mengapa dia memilih untuk mengubah penampilan dirinya. Tidak dinafikan, penampilannya kini semakin jelita dan anggun dari sebelum ini.

Kongsinya, dia melakukan transformasi itu kerana ingin membina keyakinan diri dan enggan dipandang rendah oleh mana-mana pihak.

“Semalam jalan2 kat event di angsana mall, j.bahru..ramai yg tak perasan sy..ada yg tertanya2 atul ka tu??termasok kwan2 selebriti..lain bebenor katanya 😅..hampa nak tau knapa kami transform??
.
sbb sy nk bina keyakinan diri..sbb sy dah x nak org pandang rendah kt sy lagi..yaa dulu sy mmg tak minat nk cantik2 nie..bg sy leceh semua tu..tp sy lupa yg sy nie seorang wanita 😅..pgalaman yg lepas da ckop utk mematangkan diri sy..skarang sy menuju ke dunia kecantikan..untuk masa depan sy & anak2 yg lebih baik..walupon sy da transform jd cantik tp sy masih tak sombong dgn hampa smua kan 😁😁..”, tulisnya.

 

 

View this post on Instagram

 

Semalam jalan2 kat event di angsana mall, j.bahru..ramai yg tak perasan sy..ada yg tertanya2 atul ka tu??termasok kwan2 selebriti..lain bebenor katanya 😅..hampa nak tau knapa kami transform?? . sbb sy nk bina keyakinan diri..sbb sy dah x nak org pandang rendah kt sy lagi..yaa dulu sy mmg tak minat nk cantik2 nie..bg sy leceh semua tu..tp sy lupa yg sy nie seorang wanita 😅..pgalaman yg lepas da ckop utk mematangkan diri sy..skarang sy menuju ke dunia kecantikan..untuk masa depan sy & anak2 yg lebih baik..walupon sy da transform jd cantik tp sy masih tak sombong dgn hampa smua kan 😁😁.. . sy nie mmg jenis cerewet orgnya..bkn senang sy nk cuba sesuatu benda tak mendatangkan hasil & tiada apa2 perubahan..jadi sy nak share apa yg sy pakai skang ni kt hampa smua..cuma hampa kena dm shaja..klu lmbat reply tu faham2laa hampa ey sbb ramai sgt yg tanye 😘😘.. . nak kulit bersih + lembut + flawless + jerawat kecut + muka bersih + badan fit + ade energy meh dm saya.. #jomtransformjadicantik #dmnaktahurahsiasaya

A post shared by Balkisyh Semundur Khan (@qalesyakiss) on

 

 

View this post on Instagram

 

Selamat pagi hampa 😘..pagi nie kami nak share 1 cerita..minggu lepas mcm biasala kami masok ke singapore..smpai kt cop passport singapore tu, pegawai tu duk tenung kami lama2..lepas tu suruh kami tggu jap..dia panggil lg sorg pegawai datang..hampa nk tau apa jadi?? . kami kena kawat cam 😂..depa kata muka dlm passport dengan yg original tak sama..dia tanya banyak soalan cepumas & soal siasat kt kami sbb nk pastikan org yg dlm passport tu adalah org yg sama..bila dah yakin dia nasihatkan supaya pegi tukar gambar passport yg latest 😅.. . kesimpulannya lain bebenor ke muka kami nie skarang??baik sungguhlaa produk nie sampai boleh bertukar wajah 🤪..nasib baiklaa anak kami kenai lg kami nie 😅😅.. . nak kulit bersih + lembut + flawless + jerawat kecut + muka bersih + badan fit + ade energy meh dm saya.. #jomtransformjadicantik #dmnaktahurahsiasaya

A post shared by Balkisyh Semundur Khan (@qalesyakiss) on

Perkongsiannya itu telah menarik perhatian ramai dan memberi inspirasi buat wanita yang lain diluar sana.

Sumber: Instagram Balkisyh Semundur Khan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*