“Kali ni beranak paling xbole lupa.. sakiit dia betul2 hujung ny4wa rasa..”, -Wawa Zainal

Setelah hampir 2 minggu melahirkan cahaya mata yang ketiga, Wawa Zainal ada berkongsi wajah anaknya yang diberi nama Ayya Soffya itu di Instagram.

Menerusi kapsyennya di entri tersebut, Wawa akui kelahiran anak ketiga ini agak sukar dan dia berasa seperti berada di hujung ny4wa.

Namun, menurutnya segala kes4kitan hilang setelah lahirnya kurniaan terindah itu.

“Tak sangka da ada anak 3 dua ketul tu😂 @aeril_zafrel request dia nak tambah 1 lagi lelaki.. tapi igt kan kes4kitan nak beranak tu ya Allah😭 kali ni beranak paling xbole lupa.. s4kit dia betul2 hujung ny4wa rasa😢😢 tapi bila si kecil ni keluar lega dia tu subhanallah.. lain anak lain experiences kan? Tapi kata org beranak baby girl s4kit dia lain macam betul ke??”, kongsinya

 

 

 

View this post on Instagram

 

our #wawabundleofjoy @ayyasoffya .. more photos on her ig hehehe . Mcm muka siapa agak2?

A post shared by Wawa Zainal ™️ (@w4w4_zainal) on

Malah, Wawa juga telah mencipta akaun Instagram peribadi anaknya itu. yang kini sudah mencecah hampir 200 ribu pengikut.

 

Sumber: Instagram Wawa Zainal, Ayya Soffya

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*