“Benda kelakar Amy sampai je kat hospital, dia nak tengok..”, Isteri Amy Search imbau kenangan lahirkan anak kedua

Isteri kepada Amy Search, Norhasnida Hassan atau lebih dikenali sebagao Qasander ada berkongsi cerita melalui Instagram.

Menurutnya, dia amat teruja dan gembira ketika dapat melahirkan anaknya yang kedua. Malah, dirinya bagai tidak percaya anaknya itu sudah meningkat remaja dengan begitu pantas.

“Im obsessed with my own kids ,
mcm tk percaya i lahirkan dulu kecik now ths big and taller than me n Amy . I still remember tht feeling bila Alexander lahir when the nurse bawak masuk to my room masa tu Daddy dia otw from JB .”

“I was like crying time tu rasa so miracle ( well mommy always cry hahaa ) eventho he’s my second child sbb gap lama i think 5years kot .. .”

“Benda funny dr Amy sampai je Hospital nk tgk Burung ada tk to confirm he is a Boy ” mana burung dia ? ” hahahaa . Apo lah pak hang ni @aku.amysearch .”

“Bila i di Mekah i tanya dia any specifiq dua’s u nk kirim kt i ?.. Dia cakap i want to go to Film School can u pls make dua’s for me .. .
Dear son u must studyhard for your scholoships ok . inshaAllah as a Mother i’ll make sure make dua’s for u and all of u berjaya Dunia Akhirat and Happy life #AlexanderZulkarnain . ( dulu i disgree nk letsk nama anak Alexander Zulkarnain the father insist sgt2 . siap masam tarik muka hahahaa . )
Panjang nk cerita to be continue ok . 💗”, tulisnya panjang lebar.

 

 

View this post on Instagram

 

Im obsessed with my own kids , mcm tk percaya i lahirkan dulu kecik now ths big and taller than me n Amy . I still remember tht feeling bila Alexander lahir when the nurse bawak masuk to my room masa tu Daddy dia otw from JB . I was like crying time tu rasa so miracle ( well mommy always cry hahaa ) eventho he’s my second child sbb gap lama i think 5years kot .. . Benda funny dr Amy sampai je Hospital nk tgk Burung ada tk to confirm he is a Boy ” mana burung dia ? ” hahahaa . Apo lah pak hang ni @aku.amysearch . Bila i di Mekah i tanya dia any specifiq dua’s u nk kirim kt i ?.. Dia cakap i want to go to Film School can u pls make dua’s for me .. . Dear son u must studyhard for your scholoships ok . inshaAllah as a Mother i’ll make sure make dua’s for u and all of u berjaya Dunia Akhirat and Happy life #AlexanderZulkarnain . ( dulu i disgree nk letsk nama anak Alexander Zulkarnain the father insist sgt2 . siap masam tarik muka hahahaa . ) Panjang nk cerita to be continue ok . 💗

A post shared by NHH (@qasander) on

 

 

View this post on Instagram

 

Alhamdullilah #gangmakan 🧕🏻 . .school settle 🏫

A post shared by NHH (@qasander) on

Sekadar perkongsian, Amy Search atau nama sebenarnya Suhaimi bin Abdul Rahman telah berkahwin dengan Norhasnida Hassan pada tahun2003 dan dikurniakan tiga orang cahaya mata Alexander Zulkarnain, 14, Sania Samara, 13, dan Qaqa At-Tamemi, 9 tahun.

 

 

View this post on Instagram

 

bestnya dh sampai .

A post shared by NHH (@qasander) on

Sumber: Instagram Qasander

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*