“Kalau lsteriku (Masih Lagi La)..” Ini Jawapan Padu Sharnaaz Ahmad Bila Noor Nabila Katakan Dia Tiada Usaha Berdamai

KemeIut rumahtangga antara pelakon Sharnaaz Ahmad dan isteri Noor Nabila bagaikan tidak boleh diselamatkan. Mahkamah telah menetapkan 4 Disember sebagai lanjutan k3s perc3raian mereka berdua.

Terbaru memetik Iaporan dari Gempak, Noor Nabila mendedahkan akan meneruskan proses pencer4ian dengan suaminya Sharnaaz Ahmad dan mahu ia diselesaikan secepat mungkin.

Setelah hampir setahun kisah rumahtangga mereka masih lagi tiada titik noktah, Nabila menjelaskan sudah tidak sanggup untuk hidup dalam suasana sebegini.

 

View this post on Instagram

 

It was a beautiful year with my nyawa. Thank you Allah ❤️

A post shared by Noor Nabila (@noornabila) on

View this post on Instagram

 

Nak jadi baba ya pakai gelang tasbih.. tasbih dah betul dah, nakal baba tu takmau ikut naa.. nanti mummy marah apa pun takdapat.. satgi kena bancuh susu sendiri baru tau sayang baa.. love u syg ba @jebatjayden

A post shared by Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad ™ (@sharnaazahmad) on


‘Proses percer4ian ini sudah berlangsung hampir setahun, saya tak nampak usaha Sharnaaz untuk berdamai. Saya sendiri tak nak teruskan. Sepatutnya perkara ini boleh dipercepatkan sekiranya Sharnaaz melafazkan cer4i tapi disebabkan proses ini masih berlangsung, percer4ian tidak dapat diteruskan.

“Seharusnya, kedua-dua beIah pihak boleh faham yang kita boleh ‘move on’ meneruskan hidup masing-masing dan memberikan fokus kepada anak. Sharnaaz mempunyai kehidupan sendiri, saya juga sama. Saya sudah tawar hati, ada baiknya jika perkara ini tidak dipanjangkan dan kita berikan tumpuan untuk membesarkan anak tanpa sebarang rasa yang tersimpan,” kata Nabila.

Tetapi bagi pihak Sharnaaz pulak, dia lebih selesa untuk tidak memberikan sebarang keterangan berhubung kemeIut yang meIanda rumahtangga mereka. Melalui luahan yang dibuat melalui IG story miliknya, dia masih menghormati status seorang wanita yang penah menjadi yang teristimewa dalam hidupnya.

Kenapa aku memilih untuk diam dalam isu rumahtangga?

Kerana Jebat

Hanya Jebat

Kebenaran tidak seperti yang did4mbarkan,

Biar Allah dan orang terdekat saja yang tau,

Tak perlu menjadi sorakan orang luar,

Baik burvk sang suami atau isteri,

Dia tetap pernah menjadi yang teristimewa.

Let it be that way.

Sharnaaz juga menegaskan bahawa hanya satu sebab yang membuatkan beliau terus diam untuk memberikan sebarang keterangan yang mungkin boleh memburvkkan keadaan iaitu kerana anak lelakinya, Jebat Jayden.

 

Kalau lsteriku(masih lagi la),

Ingin berbicara tentang su4minya,

Itu dah tak betul dan kurang manis,

Kecuali lelakinya berlaku kas4r, cur4ng atau d4yus.

Namun tidak akan ku menghin4nya di mana-mana ruang media,

Sebab apa?

Satu sebab…

Jebat Jayden Ahmad bin Sharnaaz Ahmad.

Walaupun perkahwinan mereka bagaikan tidak boleh diseIamatkan, namun kami berdoa agar pengakhiran ini bukanlah menjadi satu titik noktah kepada kebahagiaan Sharnaaz dan Jebat.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LMM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukMaklumatMalaysia

Sumber: Sumber

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*