Majlis Kesyukuran & Aqiqah Raudhah Arshiyah Binti Aliff Syukri

Semua sedia maklum, Datuk Seri Aliff Syukri dan isteri Datin Nur Shahida yang selamat menimang cahaya mata kelima petang 19 Dec 2019. Bayi tersebut dilahirkan pada jam 5.30 petang di sebuah hospital swasta.

View this post on Instagram

. . Wife abang nampak happy tapi sebenarnya dia sedang menahan kesakitan yang lebih sakit daripada nak mati dan abg menyempat rakam utk youtube abg.. Sebenarnya wife abg akan beranak pada hari Ahad ni.. tapi semalam dah start rasa sakit jadi doctor cakap emergency kena branak hari ni..Jadi semua benda cancel demi menemani isteri yang akan bersabung nyawa untuk melahirkan zuriat abang.. Bagi abang ini adalah pengalaman yang perlu dirasai setiap suami.. kerana ia tidak boleh di ulang lagi.. Bila kita menemankan isteri kita dalam labour room ni.. Benda pertama sekali suami akan rasa perasaan terlalu bersalah dan terus hilang semua ego.. maklumlah ..lelaki kan selalu nak memang…. Sebab tu hari ini abang nak minta maaf dgn pasangan gaduh,cinta,isteri, sayann saya @shahidadherbs kalau saya ada salah kat awak 🙏🏻🙏🏻 Orang mungkin tengok kami bahagia di laman sosial tapi orang tak tahu apa yang berlaku di sebaliknya .. Berbagai dugaan dalam rumah tangga ini .. Hanya orang yang dah kahwin sahaja tahu .. Tapi sy yakin yg terbaik utk awak dan awak terbaik utk sy sampai mati syg❤️❤️ kalau tengok dugaan wanita yang ingin malahirkan anak secara live.. terasa macam nak menjadi seorang suami lindungan syurga.. nak ikut jee smua cakap isteri.. sbb tu abg x malu nak mintak maaf .. Abg harap kami punya jodoh panjang sampai ke mati…. sbb tak sanggup nak tngok dia sakit.. Doakan wife abg selamat dan mudah melahirkanya.. ni dah 8jam duduk sini.. dr pagi sampai petang.. . . (Untuk melihat video penuh abang akan posting dekat YouTube 08:00 malam ini di YouTube tv Telajak laris jangan lupa tonton) Macam mana lagu terbaru #harumansyurga sedap tak??A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Berita gembira itu dikongsikan oleh Aliff menerusi Instagram miliknya.

Terbaru, Majlis Kesyukuran dan Aqiqah  anak ke -5 jutawan kosmetik itu, Datuk Seri Aliff Syukri diadakan dengan sangat meriah di kediamannya malam tadi.

Majlis Kesyukuran & Aqiqah Raudhah Arshiyah Binti Aliff Syukri
Berikut antara yang terlibat dalam majlis tersebut :

  • Venue – Aliff Syukri Palace
  • Hand Bouquet @rantengfloret
  • Ice Cream @thecoolcat.icecream
  • Cake @hijrahbreadhouse
  • Putu Bambu  @putubamburaihana
    #MajlisKesyukuran&AqiqahRaudhahArshiyahAliffSyukri

Antara gambar-gambar yang dikongsikan di ig Datin Shahida

 

Ramai netizen yang memuji kecomelan Raudhah.

Cute comel sgt2 raudhah…

alahaii comey nye la raudhah…


Why so cute baby..

Untuk info, Aliff dan Shahida berkahwin pada Ogos 2007 dan dikurniakan empat orang cahaya mata iaitu Ammaar Ahyan, Qadejah El Zahra, Ibraheem Adham dan Yusoff Al Qardawi serta seorang anak angkat, Ameena

Sumber : ig shahidadherbs

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LMM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukMaklumatMalaysia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*