Babynya terlalu kecil dn air ketubannya dikatakan kering..!

Siapa yang tidak rasa bahagia apabila mendapat khabar gembira akan menerima ahli keluarga baru. Kehadiran seoraang cucu pastinya membuat seorang nenek dan datuk itu sangat gembira kerana pada mereka cucu itu adalah kebahagiaan mereka pada masa tua. Seperti juga Bonda Rozita dimana akhir tahun lepas telah mendapat cucu baru dari pas4ngan Dato Aliff dan Datin Shahida.

Baru-baru ini, Bonda Rozita berkongsi rasa gembira beliau apabila beliau telah menerima cucu terbaru daripada anak lelaki beliau Aiman Hazeem. Aiman Hazeem atau lebih dimesra di panggil Ajim berkahwin pada Oktober tahun lepas bersama pilihan hatinya, Norhafizah.
Dimaklumkan bayi ini lahir awal di tarikh “due date” :

Perkongsian bonda di instagram beliau :

Cucu ke-8..!! Sepatutnya bersalin 17hb nanti.. babynya terlalu kecil dn air ketubannya dikatakn kering..! Sbb tu doc induce malam tadi pukul 10malam..
.
Alhamdulillah sakitnya x lama drpd pukul 12 dn melahirkn pada pukul 7pagi tadi… baby x sampai pun 2.5kg lelaki…

Menurut beliau, ajim minta carikan nama.

“Carikan lah nama ami..!! Kalau ikut ajim sulaiman je..” sy ketawa kenapa tua sgt namanya,, sbb ajim suka Nabi Allah Sulaiman.. dia pandai jinakkan binatang.. lepastu sy tambah2 Abu Sulaiman Fareeq (nama ini hanya sekadar seloka family, xpasti nk lg nk letak nama apa)

 

View this post on Instagram

 

Ajim @aimanhazeem_ kata “Carikan lah nama ami..!! Kalau ikut ajim sulaiman je..” sy ketawa kenapa tua sgt namanya,, sbb ajim suka Nabi Allah Sulaiman.. dia pandai jinakkan binatang.. lepastu sy tambah2 Abu Sulaiman Fareeq (nama ini hanya sekadar seloka family, xpasti nk lg nk letak nama apa) . Cucu ke-8..!! Sepatutnya bersalin 17hb nanti.. babynya terlalu kecil dn air ketubannya dikatakn kering..! Sbb tu doc induce malam tadi pukul 10malam.. . Alhamdulillah sakitnya x lama drpd pukul 12 dn melahirkn pada pukul 7pagi tadi… baby x sampai pun 2.5kg lelaki… . InshaAllah esok sy akan upload video di youtube Bumi Ratu Channel.. terima kasih bg yg dh subscribe..‼️

A post shared by ROZITA JRM OFFICIAL (@bondarozitaibrahim) on

Rata-rata para netizen mengucapkan tahniah kepada Bonda Rozita dan ada yang mengatakan selepas ni makin meriah keluarga Bonda Rozita. Bertambah dah cucu lelaki…

Cucu Comey nenek pun comey

Ramainya cucu bonda

Tahniah Bonda, Meriah raya tahun depan…

Jom saksikan video bonda dapat Cucu Ke-8 :

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LMM

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukMaklumatMalaysia

sumber : Instagram bondarozitaibrahim dan Bumi Ratu Channel

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*