“Korang tak perlu dm tanya no lah..”, Mia Sara dedah tak pakai telefon bimbit

Kerana sering kali diaju soalan nombor telefonnya, Mia Sara mendedahkan bahawa dia tidak memiliki telefon bimbit.

Menerusi perkongsiannya di laman Instagram miliknya, Mia menjelaskan bahawa dia tidak memiliki telefon bimbit kerana ibu bapanya tidak membenarkan.

Malah, akaun Instagramnya juga diurus oleh pengurus dan ibu bapanya sendiri. Mia turut menasihati orang ramai agar tidak terpedaya dengan sesiapa yang mengaku itu dirinya kerana ternyata dia tidak memiliki mana-mana nombor telefon yang sah.

“Haaa ni nak cerita sikit la. Memandang kan manager mia kata beribu dm Mia kat Instagram kan so Mia explain la ya. Sebenarnya my parents tak bagi mia ada handphone pun jadi korang tak perlu dm tanya no la. Tak de handphone pun Mia ni. Dulu pun Mia ada explain sekali rasanya. Tak percaya terpulang la. You can go ask people yg kenal Mia personally and they will tell you exactly that. Jadi tak timbul la soal s0mbong tak jawap dm ke atau tak jawap komen ke sbb takde phone pun sebenarnya. Posting semua done by my manager and my parents je. So mia jenguk sikit sikit je la once in awhile. There, Mia dah explain 2nd time dah so hopefully korang tak tanya lagi la ya.
.
.
P/s: kalau ada yg mengaku ada no mia tu jgn percaya la. Nampak sgt menipu ya sbb mia mana ada phone. Jgn tertipu dgn org yg menyamar tu ya’, tulisnya.

 

 

View this post on Instagram

 

Haaa ni nak cerita sikit la. Memandang kan manager mia kata beribu dm Mia kat Instagram kan so Mia explain la ya. Sebenarnya my parents tak bagi mia ada handphone pun jadi korang tak perlu dm tanya no la. Tak de handphone pun Mia ni. Dulu pun Mia ada explain sekali rasanya. Tak percaya terpulang la. You can go ask people yg kenal Mia personally and they will tell you exactly that. Jadi tak timbul la soal sombong tak jawap dm ke atau tak jawap komen ke sbb takde phone pun sebenarnya. Posting semua done by my manager and my parents je. So mia jenguk sikit sikit je la once in awhile. There, Mia dah explain 2nd time dah so hopefully korang tak tanya lagi la ya. . . P/s: kalau ada yg mengaku ada no mia tu jgn percaya la. Nampak sgt menipu ya sbb mia mana ada phone. Jgn tertipu dgn org yg menyamar tu ya . . . #miayoutube #miasara #miasaranasuha

A post shared by Mia Sara Nasuha (@therealmiasara) on

Melihat di ruangan komen, orang ramai memuji tindakan ibu bapa Mia yang menjaga pergaulan anak mereka dengan baik.

 

 

Sumber: Instagram Mia Sara

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*